Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Legyen kötelező a légzsákos , motoros dzseki

2009.02.18

Legyen kötelező! A légzsákos dzseki életeket menthetne!
  Forrás: STOP/BBC NEWS

Többféle légzsákos dzseki kapható, ám a motorosok nem használják, pedig számos életet menthetnének meg a motoros balesetek során.

Angliában már azt tervezik, hogy motorosok számára kötelezővé teszik a légzsákos dzsekit, mivel rendívül hatékonyan védi az életfontosságú szerveket, a gerincet és a nyakat. Eséskor a másodperc tört része alatt felfújódik, és a hatalmas ütődést nagymértékben csillapítja. Persze legalább kétszer annyiba kerülnek, mint a hagyományos motoros dzsekik, de mégiscsak megéri, ha megmenti a motoros életét. A motorosok a közutakon közlekedőknek mindössze az 1 százalékát teszik ki, ám a halálos közúti balesetek áldozatai 20 százalékban közülük kerülnek ki.
 

Kép

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

info@wellprove.com

(ell Prove International Company, 2011.01.17 10:21)


Dear Sir,

We feel very pleased to introduce our company with you.We are professional manufacturers and exporters of all kinds of racing wears.We requested you please visit our website at www.wellprove.com and find your interested products.

See pictures in attachment and if you find your interested products then please write us or visit our website at www.wellprove.com and find your interested article numbers.We will give you very best offer.We have all custome designes and logo's ability for produce high quality.

Thanks and Regards,
Mr.Sohail
Well Prove International Company

Munir Street, Nekapura, Sialkot, Pakistan

Ph: 0092-52-3540167
Fax: 0092-52-3543080
Cell: 0092-307-6100167

Email: info@wellprove.com
Web Page: http://www.wellprove.com